BRANDOLINI, Vincenzo
BRANDOLINI, Vincenzo
Dipartimento di Scienze mediche
1H NMR fingerprinting of soybean extracts, with emphasis on identification and quantification of isoflavones
2010 Caligiani, A.; Palla, G.; Maietti, Annalisa; Cirlini, M.; Brandolini, Vincenzo
A comparative study of the analysis of antioxidant activities of liquid foods employing spectrophotometric, fluorimetric, and chemiluminescent methods.
file con accesso da definire2013 Barba, F. J.; Esteve, M. J.; Tedeschi, Paola; Brandolini, Vincenzo; Frigola, A.
Aceto balsamico tradizionale: un prodotto italiano di qualità
file con accesso da definire2008 Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Stagno, Caterina; Krebs de Souza, C.; Brandolini, Vincenzo
Aglio bianco: composizione chimica e biofunzionale in relazione al periodo di conservazione
file con accesso da definire2008 Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Stagno, Caterina; Brandolini, Vincenzo
Alimenti per la prima infanzia
file con accesso da definire2004 Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Mazzotta, Dionisio; Vecchiati, Giorgio
Alimenti per la prima infanzia
file con accesso da definire2004 Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, P.; Maietti, Annalisa; Mazzotta, D.; Vecchiati, G.
Analisi del pattern proteico di Arachis hypogea mediante elettroforesi capillare.
file con accesso da definire2002 Maietti, Annalisa; Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, P.; Mazzotta, D.; Vecchiati, G.
Analytical Traceability of Melon (Cucumis Melo Var Reticulatus): Proximate Composition, Bioactive Compounds, and Antioxidant Capacity in Relation to Cultivar, Plant Physiology State, and Seasonal Variability.
file con accesso da definire2012 Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Stagno, Caterina; M., Bordiga; F., Travaglia; M., Locatelli; M., Arlorio; Brandolini, Vincenzo
Antioxidant Activity of Resveratrol Diastereomeric Forms Assayed in Fluorescent-Engineered Human Keratinocytes
2022 Bononi, Ilaria; Tedeschi, Paola; Mantovani, Vanessa; Maietti, Annalisa; Mazzoni, Elisa; Pancaldi, Cecilia; Brandolini, Vincenzo; Tognon, Mauro
Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, and NMR Characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena
2015 Davide, Bertelli; Maietti, Annalisa; Giulia, Papotti; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Riccardo, Graziosi; Brandolini, Vincenzo; Maria, Plessi
Antioxidant capacity of trans-resveratrol dietary supplements alone or combined with the mycotoxin beauvericin
2017 Mallebrera, Beatriz; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Font, Guillermina; Ruiz, Maria Jose; Brandolini, Vincenzo
Applicazioni chemiometriche per la caratterizzazione e identificazione di prodotti tipici: aglio di Voghiera
file con accesso da definire2007 Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Boggian, Marisa; Arlorio, M.; Coisson, J. D.; Cereti, E.; Barile, D.; Previati, A.; Da Re, F.; Caligiani, A.; Palla, G.
Applicazioni chemiometriche per la caratterizzazione e identificazione di prodotti tipici: aglio di Voghiera.
file con accesso da definire2008 Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Boggian, Marisa; Arlorio, M.; Coisson, J. D.; Cereti, E.; Barile, D.; Previati, A.; Da Re, F.; Caligiani, A.; Palla, G.
Approccio analitico per lo studio di nuovi alimenti funzionali.
file con accesso da definire2009 Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Frigola, A.; Esteve, M. J.; Barba, F. J.; Brandolini, Vincenzo
Approccio metodologico per la ricerca di marker di qualità in aceti balsamici
file con accesso da definire2011 Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Stagno, Caterina; Brandolini, Vincenzo
Approccio metodologico per la valutazione di aceti balsamici
file con accesso da definire2009 Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Sagno, C.; Brandolini, Vincenzo
Aspetti chimici e funzionali degli oli vegetali
file con accesso da definire2006 Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Mazzotta, Dionisio; Vecchiati, Giorgio; Brandolini, Vincenzo; KREBS DE SOUZA, C.
Aspetti chimici e sicurezza nell’impiego degli integratori alimentari.
file con accesso da definire2002 Brandolini, Vincenzo; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola
Automated Multiple Development HPTLC Analysis of Sugar on Hydrophilic Layers: II. Diol Layers
file con accesso da definire1997 G., Lodi; C., Bighi; Brandolini, Vincenzo; E., Menziani; B., Tosi
Automated multiple development method for determination of glycerol produced by wine yeasts
file con accesso da definire2002 Brandolini, Vincenzo; Salzano, G; Maietti, Annalisa; Caruso, M; Tedeschi, Paola; Mazzotta, Dionisio; Romano, P.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1H NMR fingerprinting of soybean extracts, with emphasis on identification and quantification of isoflavones | 2010 | Caligiani, A.; Palla, G.; Maietti, Annalisa; Cirlini, M.; Brandolini, Vincenzo | |
A comparative study of the analysis of antioxidant activities of liquid foods employing spectrophotometric, fluorimetric, and chemiluminescent methods. | 2013 | Barba, F. J.; Esteve, M. J.; Tedeschi, Paola; Brandolini, Vincenzo; Frigola, A. | file con accesso da definire |
Aceto balsamico tradizionale: un prodotto italiano di qualità | 2008 | Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Stagno, Caterina; Krebs de Souza, C.; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Aglio bianco: composizione chimica e biofunzionale in relazione al periodo di conservazione | 2008 | Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Stagno, Caterina; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Alimenti per la prima infanzia | 2004 | Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Mazzotta, Dionisio; Vecchiati, Giorgio | file con accesso da definire |
Alimenti per la prima infanzia | 2004 | Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, P.; Maietti, Annalisa; Mazzotta, D.; Vecchiati, G. | file con accesso da definire |
Analisi del pattern proteico di Arachis hypogea mediante elettroforesi capillare. | 2002 | Maietti, Annalisa; Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, P.; Mazzotta, D.; Vecchiati, G. | file con accesso da definire |
Analytical Traceability of Melon (Cucumis Melo Var Reticulatus): Proximate Composition, Bioactive Compounds, and Antioxidant Capacity in Relation to Cultivar, Plant Physiology State, and Seasonal Variability. | 2012 | Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Stagno, Caterina; M., Bordiga; F., Travaglia; M., Locatelli; ...M., Arlorio; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Antioxidant Activity of Resveratrol Diastereomeric Forms Assayed in Fluorescent-Engineered Human Keratinocytes | 2022 | Bononi, Ilaria; Tedeschi, Paola; Mantovani, Vanessa; Maietti, Annalisa; Mazzoni, Elisa; Pancaldi,... Cecilia; Brandolini, Vincenzo; Tognon, Mauro | |
Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, and NMR Characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena | 2015 | Davide, Bertelli; Maietti, Annalisa; Giulia, Papotti; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Riccar...do, Graziosi; Brandolini, Vincenzo; Maria, Plessi | |
Antioxidant capacity of trans-resveratrol dietary supplements alone or combined with the mycotoxin beauvericin | 2017 | Mallebrera, Beatriz; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Font, Guillermina; Ruiz, Maria Jose; Bra...ndolini, Vincenzo | |
Applicazioni chemiometriche per la caratterizzazione e identificazione di prodotti tipici: aglio di Voghiera | 2007 | Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Boggian, Marisa; Arlorio, M.; Coisson, ...J. D.; Cereti, E.; Barile, D.; Previati, A.; Da Re, F.; Caligiani, A.; Palla, G. | file con accesso da definire |
Applicazioni chemiometriche per la caratterizzazione e identificazione di prodotti tipici: aglio di Voghiera. | 2008 | Brandolini, Vincenzo; Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Boggian, Marisa; Arlorio, M.; Coisson, ...J. D.; Cereti, E.; Barile, D.; Previati, A.; Da Re, F.; Caligiani, A.; Palla, G. | file con accesso da definire |
Approccio analitico per lo studio di nuovi alimenti funzionali. | 2009 | Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Frigola, A.; Esteve, M. J.; Barba, F. J.; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Approccio metodologico per la ricerca di marker di qualità in aceti balsamici | 2011 | Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Stagno, Caterina; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Approccio metodologico per la valutazione di aceti balsamici | 2009 | Tedeschi, Paola; Maietti, Annalisa; Sagno, C.; Brandolini, Vincenzo | file con accesso da definire |
Aspetti chimici e funzionali degli oli vegetali | 2006 | Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Mazzotta, Dionisio; Vecchiati, Giorgio; Brandolini, Vincenzo;... KREBS DE SOUZA, C. | file con accesso da definire |
Aspetti chimici e sicurezza nell’impiego degli integratori alimentari. | 2002 | Brandolini, Vincenzo; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola | file con accesso da definire |
Automated Multiple Development HPTLC Analysis of Sugar on Hydrophilic Layers: II. Diol Layers | 1997 | G., Lodi; C., Bighi; Brandolini, Vincenzo; E., Menziani; B., Tosi | file con accesso da definire |
Automated multiple development method for determination of glycerol produced by wine yeasts | 2002 | Brandolini, Vincenzo; Salzano, G; Maietti, Annalisa; Caruso, M; Tedeschi, Paola; Mazzotta, Dionis...io; Romano, P. | file con accesso da definire |