VACCARI, Giuseppe
VACCARI, Giuseppe
Dipartimento di Chimica (attivo dal 01/01/1900 al 30/09/2012)
Assessment of In-Line Near-Infrared Spectroscopy for Continuous Monitoring of Fermentation Processes
file con accesso da definire2003 S., Tosi; M., Rossi; Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; A., Amaretti; D., Matteuzzi
Automatic management of sucrose cooling crystallisation based on near-infrared spectroscopy
file con accesso da definire2003 Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; Tosi, S; Sguadino, G; Bernardi, T.
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice.
file con accesso da definire2001 Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso
Cooling crystallization of raw juice
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison
file con accesso da definire2002 Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T.
Detection of oligosaccharides in sugar products using planar chromatography
file con accesso da definire2001 Vaccari, Giuseppe; Lodi, G; Tamburini, Elena; Tosi, S.
Face-by-face growth of sucrose crystals from aqueous solutions in the presence of raffinose. I. Experiments and kinetic-adsorption model
file con accesso da definire2006 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; A., Cincotti; L., Pastero; Vaccari, Giuseppe
Faceting of spherical and cylindrical monocrystals of sucrose
file con accesso da definire1993 M., Saska; Sgualdino, Giulio; Vaccari, Giuseppe; Mantovani, Giorgio; L., Zefiro
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. I. Experimental growth habit
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; D., Aquilano
Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. II Verification of nonsucrose absorption through chromatographic analysis and x-ray diffractometry
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Lodi; D., Aquilano; G., Mantovani
Glucose and fructose adsorption on sucrose crystals. Their role as habit-modifiers
file con accesso da definire1997 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani
Growth kinetics of epsomite (MgSO4·7H2O)
file con accesso da definire1987 Sgualdino, Giulio; Vaccari, Giuseppe; D., Aquilano; M., Rubbo
Growth kinetics, adsorption and morphology of sucrose crystals from aqueous solutions in the presence of raffinose
file con accesso da definire2005 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; R., Fioravanti; Vaccari, Giuseppe; L., Pastero
Growth morphology of sucrose crystals the role of glucose and fructose as habit-modifiers
file con accesso da definire1998 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; A., Salamone
Growth of sucrose crystals and tapering effect studied by Holographic interferometry
file con accesso da definire1988 F., Bedarida; L., Zefiro; P., Boccacci; D., Aquilano; M., Rubbo; Vaccari, Giuseppe; Mantovani, Giorgio; Sgualdino, Giulio
Implications of crystal growth theories for mass crystallization: Application to crystallization of sucrose
file con accesso da definire1996 Sgualdino, Giulio; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; D., Aquilano
In-line control and automatic management of industrial crystallisation using NIR technique
file con accesso da definire2002 Vaccari, G; Tamburini, Elena; Tosi, S; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T.
In-line Control and Automatic Management of Industrial Crystallizations using NIR Technique
file con accesso da definire2003 Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi
New eco-friendly proposal for the crystallization of beet raw juice
file con accesso da definire2005 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi; K., Urbaniec
New proposal for sucrose crystallization from raw juice.
file con accesso da definire2003 Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Assessment of In-Line Near-Infrared Spectroscopy for Continuous Monitoring of Fermentation Processes | 2003 | S., Tosi; M., Rossi; Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; A., Amaretti; D., Matteuzzi | file con accesso da definire |
| Automatic management of sucrose cooling crystallisation based on near-infrared spectroscopy | 2003 | Tamburini, Elena; Vaccari, Giuseppe; Tosi, S; Sguadino, G; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
| Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice. | 2001 | Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso | file con accesso da definire |
| Cooling crystallization of raw juice | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi | file con accesso da definire |
| Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison | 2002 | Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
| Detection of oligosaccharides in sugar products using planar chromatography | 2001 | Vaccari, Giuseppe; Lodi, G; Tamburini, Elena; Tosi, S. | file con accesso da definire |
| Face-by-face growth of sucrose crystals from aqueous solutions in the presence of raffinose. I. Experiments and kinetic-adsorption model | 2006 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; A., Cincotti; L., Pastero; Vaccari, Giuseppe | file con accesso da definire |
| Faceting of spherical and cylindrical monocrystals of sucrose | 1993 | M., Saska; Sgualdino, Giulio; Vaccari, Giuseppe; Mantovani, Giorgio; L., Zefiro | file con accesso da definire |
| Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. I. Experimental growth habit | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; D., Aquilano | file con accesso da definire |
| Fructo-oligosaccharides and sucrose crystal growth morphology. II Verification of nonsucrose absorption through chromatographic analysis and x-ray diffractometry | 1999 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Lodi; D., Aquilano; G., Mantovani | file con accesso da definire |
| Glucose and fructose adsorption on sucrose crystals. Their role as habit-modifiers | 1997 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani | file con accesso da definire |
| Growth kinetics of epsomite (MgSO4·7H2O) | 1987 | Sgualdino, Giulio; Vaccari, Giuseppe; D., Aquilano; M., Rubbo | file con accesso da definire |
| Growth kinetics, adsorption and morphology of sucrose crystals from aqueous solutions in the presence of raffinose | 2005 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; R., Fioravanti; Vaccari, Giuseppe; L., Pastero | file con accesso da definire |
| Growth morphology of sucrose crystals the role of glucose and fructose as habit-modifiers | 1998 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; A., Salamone | file con accesso da definire |
| Growth of sucrose crystals and tapering effect studied by Holographic interferometry | 1988 | F., Bedarida; L., Zefiro; P., Boccacci; D., Aquilano; M., Rubbo; Vaccari, Giuseppe; Mantovani, Gi...orgio; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
| Implications of crystal growth theories for mass crystallization: Application to crystallization of sucrose | 1996 | Sgualdino, Giulio; Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; D., Aquilano | file con accesso da definire |
| In-line control and automatic management of industrial crystallisation using NIR technique | 2002 | Vaccari, G; Tamburini, Elena; Tosi, S; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
| In-line Control and Automatic Management of Industrial Crystallizations using NIR Technique | 2003 | Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi | file con accesso da definire |
| New eco-friendly proposal for the crystallization of beet raw juice | 2005 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi; K.,... Urbaniec | file con accesso da definire |
| New proposal for sucrose crystallization from raw juice. | 2003 | Vaccari, Giuseppe; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; G., Pezzi; P., Citterio; P., Verardi | file con accesso da definire |