SGUALDINO, Giulio
SGUALDINO, Giulio
Dipartimento di Chimica (attivo dal 01/01/1900 al 30/09/2012)
(100) and (111) Forms of NaCl-like Crystals Coexisting in Growth from Pure Aqueous Solution.
file con accesso da definire2006 D., Aquilano; L., Pastero; M., Rubbo; M., Bruno; Sgualdino, Giulio
Assorbimento di mono-e oligosaccaridi in cristalli di saccarosio. Variazioni d'abito e relazione con spettri RX di polveri.
file con accesso da definire1998 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; G., Vaccari; G., Mantovani; Tamburini, Elena
Automatic Management of Sucrose Cooling Crystallization Based on Near-Infrared Spectroscopy.
file con accesso da definire2003 Tamburini, Elena; G., Vaccari; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi
Bietole danneggiate e tempo di sosta: variazione del valore tecnologico e di attività enzimatiche del metabolismo glucidico
file con accesso da definire1983 G., Vaccari; P., Spettoli; Sgualdino, Giulio; G., Mantovani
Bisolfito di Calcio come coadiuvante di pressatura e sua azione antisettica: primi risultati
file con accesso da definire1985 G., Vaccari; I., Valentza; Sgualdino, Giulio; G., Mantovani; G., Turtura; D., Matteuzzi
Calcite Crystal Habit Modifications by Surface Specific Impurities.
file con accesso da definire2006 S., Rosa; L., Pastero; D., Aquilano; Sgualdino, Giulio
Conservazione in cumulo di barbabitole da zucchero raccolte da terreni asciutti ed umidi
file con accesso da definire1987 M., Bentini; G:, Baraldi; P., Spettoli; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio; G., Mantovani
Conversion of refractometric dry substance into real dry substance for Quentin Molasses
file con accesso da definire1982 Sgualdino, Giulio; G., Vaccari; G., Mantovani
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice.
file con accesso da definire2001 Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso
Cooling crystallization of microfiltered raw juice.
file con accesso da definire1999 G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi
Cooling crystallization of raw juice.
file con accesso da definire1999 Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi
Cooling crystallization of SMB-fractionated molasses.
file con accesso da definire1998 G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; W. J., Colonna
Cooling crystallization of SMB-fractionated Molasses.
file con accesso da definire1998 G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; W. J., Colonna
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison
file con accesso da definire2002 Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T.
Crescita, Adsorbimento e Morfologia di cristalli di saccarosio in soluzioni acquose contenenti raffinosio.
file con accesso da definire2004 Sgualdino, Giulio; R., Fioravanti; D., Aquilano
Eco-friendly scheme for the production of cane raw sugar.
file con accesso da definire2005 G., Vaccari; Tamburini, Elena; T., Bernardi; Sgualdino, Giulio
Effect of Dextran, Glucose and Fructose on Sucrose elongation and morphology
file con accesso da definire1991 Bubnik, Z.; Vaccari, G.; Mantovani, G.; Sgualdino, Giulio; Kadlec, P.
Equilibrium and Growth Forms of Sucrose Crystals in the (h0l) zone. II. Growth kinetics of the (101)-d form.
file con accesso da definire1987 D., Aquilano; M., Rubbo; G., Mantovani; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio
Equilibrium and Growth Forms of Sucrose Crystals in the zone. 1. Theoretical treatment of (101)-d form.
file con accesso da definire
1986 D., Aquilano; M., Rubbo; G., Mantovani; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio
Face-by-face growth of sucrose crystals from aqueous solutions in the presence of raffinose;I.Experiments and Kinetics-adsorption model.
file con accesso da definire2006 Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; A., Cincotti; L., Pastero; Vaccari, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
(100) and (111) Forms of NaCl-like Crystals Coexisting in Growth from Pure Aqueous Solution. | 2006 | D., Aquilano; L., Pastero; M., Rubbo; M., Bruno; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
Assorbimento di mono-e oligosaccaridi in cristalli di saccarosio. Variazioni d'abito e relazione con spettri RX di polveri. | 1998 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; G., Vaccari; G., Mantovani; Tamburini, Elena | file con accesso da definire |
Automatic Management of Sucrose Cooling Crystallization Based on Near-Infrared Spectroscopy. | 2003 | Tamburini, Elena; G., Vaccari; S., Tosi; Sgualdino, Giulio; T., Bernardi | file con accesso da definire |
Bietole danneggiate e tempo di sosta: variazione del valore tecnologico e di attività enzimatiche del metabolismo glucidico | 1983 | G., Vaccari; P., Spettoli; Sgualdino, Giulio; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Bisolfito di Calcio come coadiuvante di pressatura e sua azione antisettica: primi risultati | 1985 | G., Vaccari; I., Valentza; Sgualdino, Giulio; G., Mantovani; G., Turtura; D., Matteuzzi | file con accesso da definire |
Calcite Crystal Habit Modifications by Surface Specific Impurities. | 2006 | S., Rosa; L., Pastero; D., Aquilano; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
Conservazione in cumulo di barbabitole da zucchero raccolte da terreni asciutti ed umidi | 1987 | M., Bentini; G:, Baraldi; P., Spettoli; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Conversion of refractometric dry substance into real dry substance for Quentin Molasses | 1982 | Sgualdino, Giulio; G., Vaccari; G., Mantovani | file con accesso da definire |
Cooling crystallization applied to the "extract" of a chromatographic separation process (SMB) of beet raw juice. | 2001 | Vaccari, Giuseppe; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; M., Kearney; V., Kochergin; D., Costesso | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of microfiltered raw juice. | 1999 | G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of raw juice. | 1999 | Vaccari, Giuseppe; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; Tamburini, Elena; E., Dosi | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of SMB-fractionated molasses. | 1998 | G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; W. J., Colonna | file con accesso da definire |
Cooling crystallization of SMB-fractionated Molasses. | 1998 | G., Vaccari; G., Mantovani; Sgualdino, Giulio; W. J., Colonna | file con accesso da definire |
Cooling crystallyzation of microfiltered raw juice and of traditional thick juice: a comparison | 2002 | Vaccari, Giuseppe; Wawro, P; Tamburini, Elena; Sgualdino, Giulio; Bernardi, T. | file con accesso da definire |
Crescita, Adsorbimento e Morfologia di cristalli di saccarosio in soluzioni acquose contenenti raffinosio. | 2004 | Sgualdino, Giulio; R., Fioravanti; D., Aquilano | file con accesso da definire |
Eco-friendly scheme for the production of cane raw sugar. | 2005 | G., Vaccari; Tamburini, Elena; T., Bernardi; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
Effect of Dextran, Glucose and Fructose on Sucrose elongation and morphology | 1991 | Bubnik, Z.; Vaccari, G.; Mantovani, G.; Sgualdino, Giulio; Kadlec, P. | file con accesso da definire |
Equilibrium and Growth Forms of Sucrose Crystals in the (h0l) zone. II. Growth kinetics of the (101)-d form. | 1987 | D., Aquilano; M., Rubbo; G., Mantovani; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
Equilibrium and Growth Forms of Sucrose Crystals in the <hkl> zone. 1. Theoretical treatment of (101)-d form. | 1986 | D., Aquilano; M., Rubbo; G., Mantovani; G., Vaccari; Sgualdino, Giulio | file con accesso da definire |
Face-by-face growth of sucrose crystals from aqueous solutions in the presence of raffinose;I.Experiments and Kinetics-adsorption model. | 2006 | Sgualdino, Giulio; D., Aquilano; A., Cincotti; L., Pastero; Vaccari, Giuseppe | file con accesso da definire |