Strategies to prevent or reduce the risk of allergic diseases are needed. The time of exclusive breastfeeding and introduction of solid foods is a key factor that may influence the development of allergy.

Timing of introduction of solid food and risk of allergic disease development: understanding the evidence.

PERONI, Diego
2013

Abstract

Strategies to prevent or reduce the risk of allergic diseases are needed. The time of exclusive breastfeeding and introduction of solid foods is a key factor that may influence the development of allergy.
2013
Sansotta, N; Piacentini, Gl; Mazzei, F; Minniti, F; Boner, Al; Peroni, Diego
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in SFERA sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11392/2288033
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 17
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 16
social impact