BELLINGHIERI, Carlo

BELLINGHIERI, Carlo  

Dipartimento di Scienze chimiche, farmaceutiche ed agrarie  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Applicability of an MTBE lipid extraction method assisted by microwave in food analysis. Case of study: extraction of pistachio oil 2024 Bellinghieri, Carlo; Giacoppo, Giulia; Schincaglia, Andrea; Purcaro, Giorgia; Pantò, Sebastiano; ...Cavazzini, Alberto; Pasti, Luisa; Franchina, Flavio Antonio; Beccaria, Marco file con accesso da definire
Lipid Extraction, Fatty Acids Derivatization, and Minor Lipid Components Investigation in Rich Lipidic Samples. From Food Analysis to Biomass Applications 2025 Beccaria, Marco; Bellinghieri, Carlo; Giacoppo, Giulia; Ferrara, Donatella; Franchina, Flavio Ant...onio; Focant, Jean-François; Stefanuto, Pierre-Hugues; Purcaro, Giorgia file con accesso da definire
Palmitic acid differently modulates extracellular vesicles and cellular fatty acid composition of SGBS adipocytes without impairing their insulin signaling 2025 Sergi, D.; Angelini, S.; Castaldo, F.; Beccaria, M.; Bellinghieri, C.; Franchina, F.; Omenetto, A....; Stifani, G.; Del Mastro, S.; Merighi, S.; Gessi, S.; Jugdaohsingh, R.; Cervellati, C.; Wabitsch, M.; Neri, L. M.; Bidault, G.; Vidal-Puig, A.; Sanz, J. M.; Passaro, A. file con accesso da definire