GIACOPPO, Giulia

GIACOPPO, Giulia  

Dipartimento di Scienze chimiche, farmaceutiche ed agrarie  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Applicability of an MTBE lipid extraction method assisted by microwave in food analysis. Case of study: extraction of pistachio oil 2024 Bellinghieri, Carlo; Giacoppo, Giulia; Schincaglia, Andrea; Purcaro, Giorgia; Pantò, Sebastiano; ...Cavazzini, Alberto; Pasti, Luisa; Franchina, Flavio Antonio; Beccaria, Marco file con accesso da definire
Composition and nutritional values of fatty acids in marine organisms by one-step microwave-assisted extraction/derivatization and comprehensive two-dimensional gas chromatography -flame ionization detector 2024 Ferrara, Donatella; Cescon, Mirco; Giacoppo, Giulia; Costa, Valentina; Purcaro, Giorgia; Spadafor...a, Natasha Damiana; Cordero, Chiara; Pasti, Luisa; Cavazzini, Alberto; Beccaria, Marco file con accesso da definire
Microwave-assisted extraction and characterization by GC×GC-MS of solvolysis products of wind turbine blade materials 2024 Giacoppo, Giulia; Mase, Charlotte; Piparo, Marco; Giusti, Pierre; Mangote, Caroline; Pasti, Luisa...; Cavazzini, Alberto; Franchina, Flavio Antonio; Beccaria, Marco file con accesso da definire