Sfoglia per Rivista  FERMENTATION

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aspergillus oryzae grown on rice hulls used as an additive for pretreatment of starch-containing wastewater from the pulp and paper industry 2021 Costa, S.; Summa, D.; Zappaterra, F.; Blo, R.; Tamburini, E.
Enzymatic esterification as potential strategy to enhance the sorbic acid behavior as food and beverage preservative 2020 Zappaterra, F.; Summa, D.; Semeraro, B.; Buzzi, R.; Trapella, C.; Ladero, M.; Costa, S.; Tamburin...i, E.
Fermentation as a Strategy for Bio-Transforming Waste into Resources: Lactic Acid Production from Agri-Food Residues 2021 Costa, Stefania; Summa, Daniela; Semeraro, Bruno; Zappaterra, Federico; Rugiero, Irene; Tamburini..., Elena
Mycoremediation of Synthetic Azo Dyes by White-Rot Fungi Grown on Diary Waste: A Step toward Sustainable and Circular Bioeconomy 2024 Gugel, Irene; Summa, Daniela; Costa, Stefania; Manfredini, Stefano; Vertuani, Silvia; Marchetti, ...Filippo; Tamburini, Elena file con accesso da definire
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile